Članci

Konferencija
Kategorija: Političke stranke

Ukoliko se Ustavni sud Republike Hrvatske ogluši na Ustavne zahtjeve Republičke organizacije HURBDR , svu odgovornost za budućnost Države snosit će Ustavni sud Republike Hrvatske kao najviša institucija u Državi koja ima potpune Ustavne ovlasti za rješenje ovog zahtjeva.

Opširnije
 

Hina
Kategorija: Političke stranke
Razvojačeni branitelji: Zabraniti sve stranke
Pred Ustavnim sudom našao se neobičan zahtjev... Hrvatska udruga razvojačenih branitelja Domovinskog rata zahtijeva od Ustavnog suda da zabrani rad svim političkim strankama u Hrvatskoj zbog teških povreda ustavnih prava i slobode građana.
Opširnije
 

Slobodna Dalmacija 10.10.2003.
Kategorija: Političke stranke

HURBDR: Zabraniti rad političkim strankama

Šibenik- «Zahtjevamo od Ustavnog suda RH da zbog teških povreda Ustava, da do daljnjega, zabrani rad svim političkim strankama u zemlji. Sve stranke u zemlji koje su do sada sudjelovale na parlamentarnim izborima djelovale su protuustavno. Njihovi programi sadrže lažna obećanja, a jedini cilj im je želja za vlašću i pljačkom bez odgovornosti pred biračkim tijelom i zakonom. Opširnije
 

Večernji list 10.10.2003.
Kategorija: Političke stranke

Branitelji traže zabranu političkih stranaka

Šibenik- Hrvatska udruga razvojačenih branitelja Domovinskog rata s konferencije za novinare zatražila je od Ustavnog suda RH da zabrani rad svim političkim strankama zbog teških povreda izvorišnih osnova i temeljnih odredbi Ustava RH. Opširnije
 

Odgovor Ustavnog suda RH
Kategorija: Političke stranke

S obzirom na to da u svom podnesku od Ustavnog suda tražite postupanje koje je izvan granica njegovih nadležnosti te s obzirom na to da Vaš podnesak ne sadrži sve što je potrebno da bi se po istom moglo postupiti kao s prijedlogom ili ustavnom tužbom , vašem zahtjevu nije moguće udovoljiti.

Opširnije
 

 
Copyright (c) HURBDR - Hrvatska Udruga Razvojačenih Branitelja Domovinskog Rata